Kreatív vagy?

Szeretsz csapatban dolgozni?

Vonz az üzleti élet?

Akkor neked is itt a helyed!

De ki is az a KEVIN? KEVIN a Középiskolások Egyetemi Innovatív Versenye, melyet a Budapesti Gazdasági Egyetem szervez középiskolások számára. November 21-én indul az online forduló, melyre már ide kattintva regisztrálhattok.

A versenyre 3-5 fős csapatok jelentkezhetnek november 19. éjfélig. A csapatokat 9-12. évfolyamos diákok alkothatják, de egy csapatban különböző évfolyamokon tanuló diákok is lehetnek.

A versenyfeladatok kidolgozásához szükségetek lesz kreativitásra, csapatmunkára és jó problémamegoldó képességre. A feladatok a való életből vett példákon keresztül érintik a logisztika, a gazdaságinformatika, az üzleti közgazdaságtan és a turizmus-vendéglátás témaköreit. A verseny nem igényel előzetes gazdasági ismereteket, így bátran jelentkezz, ha még csak most ismerkedsz az üzleti világgal.

A verseny két nagy egységből, egy online és egy offline fordulóból áll. A verseny az online fordulóval kezdődik, ahol a regisztrált csapatok november 21. éjfélig e-mailben megkapják a megoldandó feladatokat, valamint a feladat megoldásához szükséges segédleteket és útmutatót. A csapatok a feladatokat december 5. éjfélig dolgozhatják ki és a megadott módon küldhetik be azokat.

A beküldött feladatokat december 17-ig értékeljük, az eredményről pedig minden csapatot egyénileg értesítünk ugyanezen a napon.

A továbbjutott csapatok offline fordulón vehetnek részt, aminek helyszínéről és időpontjáról az online forduló eredményeivel egyidőben értesülnek a csapatok.

A verseny során értékes nyeremények találnak gazdára:

  • Az első helyezett csapat mindegyik tagja egy JBL CLIP2 hordozható bluetooth hangszóróval lesz gazdagabb, valamint részt vehet egy élménynappal egybekötött céglátogatáson.
  • A második helyezett csapat mindegyik tagja egy 20000mA-es Power Bank-kal gazdagodik.
  • A harmadik helyezett csapat mindegyik tagját egy-egy Power Bank-os szelfibottal díjazzuk.
  • Minden résztvevőt BGE-s ajándékcsomaggal és oklevéllel díjazunk.

Légy részese te is egy felejthetetlen üzleti versenynek, regisztrálj csapatoddal most!

Ha kérdésed lenne, írj nekünk a kevinversenye@uni-bge.hu e-mail címre és mi minél hamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.