A Budapesti Gazdasági Egyetem 2022. július 10-14. (vasárnap-csütörtök) között Erdőtelken szervezi meg az idei Középiskolások Nyári Egyetemét, amelyre május 20-ig regisztrálhattok a palyavalasztas.uni-bge.hu oldalon.

Itt a helyed, ha…
• 10-11. évfolyamos középiskolás diák vagy,
• érdekel a tudatos gazdálkodás és fogyasztás, azaz környezettudatos gazdálkodás és fogyasztói magatartás
• szívesen kipróbálnád a projektmunkában való együttműködést, az ötlettől egészen a megvalósításig,
• szeretnél új ismereteket szerezni és új emberekkel megismerkedni,
• ha szeretnéd közelebbről megismerni az egyetemünket

A nyári egyetem alatt szükséged lesz kreativitásra, jó problémamegoldó képességre és az is nagyon fontos, hogy tudj csapatban dolgozni. Akkor is bátran jelentkezhetsz, ha ezek még nem erősségeid, de szeretnéd fejleszteni őket – mi segítünk. Az interaktív feladatok és előadások a való életből vett példákon keresztül érintik az üzleti közgazdaságtan, kommunikáció, és menedzsment világát. A programon való részvétel nem igényel előzetes gazdasági ismereteket, így bátran jelentkezz akkor is, ha még csak most ismerkedsz az üzleti világgal.

A Nyári Egyetemen részt vehetsz még személyiségfejlesztő workshopokon, interaktív előadásokon, és csoportos projektmunkában is. Mindvégig szakmailag elismert mentorok és trénerek segítik a munkádat.

A Középiskolások Nyári Egyeteme díjmentes, hiszen a BGE biztosítja nektek a programokat, a szállást, a napi háromszori étkezést és igény esetén a közös utazást Budapestről Erdőtelekre, majd vissza Budapestre.

Szívesen részt vennél a programokon? Légy Te is részese egy felejthetetlen nyári egyetemnek és jelentkezz most!

Jelentkezz 2022. május 20-ig ide kattintva!

A beküldött jelentkezéseket motiváció és egyéni kompetencia szempontjából értékeljük május 27-ig, az eredményről pedig mindenkit egyénileg értesítünk. A programok hatékony megvalósítása érdekében a férőhelyek száma korlátozott, ezért csak ötven résztvevőt tudunk fogadni.

Légy Te is részese egy felejthetetlen nyári egyetemnek, jelentkezz most!

Ha kérdésed lenne, írj nekünk a palyaorientacio@uni-bge.hu e-mail címre és mi minél hamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.