A Budapesti Gazdasági Egyetem az idei Középiskolások Nyári Egyetemét 2021július 10-14. között Erdőtelken szervezi meg, melyre május 21-ig regisztrálhattok a palyavalasztas.uni-bge.hu oldalon. 

Itt a helyed, ha… 

  • 10-11. (ha ősztől kezded a 10. 11. vagy 12. évfolyamot) évfolyamos középiskolás diák vagy, 
  • érdekel a tudatos gazdálkodás és fogyasztás, azaz környezettudatos gazdálkodás és fogyasztói magatartás 
  • szívesen kipróbálnád a projektmunkában való együttműködést, az ötlettől egészen a megvalósításig, 
  • szeretnél új ismereteket szerezni és új emberekkel megismerkedni, 
  • vagy csak érdekel az egyetemünk  

A nyári egyetem alatt szükséged lesz kreativitásrajó problémamegoldó képességre és az is nagyon fontos, hogy tudj csapatban dolgozni. Akkor is bátran jelentkezhetsz, ha ezek még nem erősségeid, de szeretnéd fejleszteni őket, mert segítünk. Az interaktív feladatok és előadások a való életből vett példákon keresztül érintik az üzleti közgazdaságtan, kommunikáció, és menedzsment világát. A programon való részvétel nem igényel előzetes gazdasági ismereteket, így bátran jelentkezz akkor is, ha még csak most ismerkedsz az üzleti világgal. 

A Nyári Egyetemen részt vehetsz még személyiségfejlesztő workshopokoninteraktív előadásokon, és csoportos projektmunkában. Mindvégig szakmailag elismert mentorok és trénerek segítik a munkádat. 

A Középiskolások Nyári Egyeteme díjmentes, hiszen a BGE biztosítja nektek a programokat, a szállást, a napi háromszori étkezést és igény esetén a közös utazást Budapestről Erdőtelekre, majd vissza Budapestre. 

Szívesen részt vennél a programokon? Légy Te is részese egy felejthetetlen nyári egyetemnek, jelentkezz most! 

Jelentkezz 2021. május 21-ig ide kattintva!

A beküldött jelentkezéseket motiváció és egyéni kompetencia szempontjából értékeljük május 28-ig, az eredményről pedig mindenkit egyénileg értesítünk. A programok hatékony megvalósítása érdekében korlátozott a férőhelyek száma, ezért csak ötven résztvevőt tudunk fogadni. 

A járványhelyzetre való tekintettel a változtatás jogát fenntartjuk. Ha kérdésed lenne, írj nekünk a palyaorientacio@uni-bge.hu e-mail címre és mi minél hamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.