Rólunk

A Budapesti Gazdasági Egyetem célja az EFOP 3.4.4-16 projekt során az, hogy a programjainkon keresztül – amelyek tartalmaznak személyiségfejlesztő tréninget, beszélgetéssel egybekötött mozizást, színházi előadást, mobil-játékapplikációt, blogírást, nyári tábort, versenyeket és nyílt napokat – közelebb hozzon benneteket a Budapesti Gazdasági Egyetemhez és megismerhessétek a képzéseinket.

Intézményünk közel 15 000 hallgatója a gazdaságtudomány területén – többek között turizmus-vendéglátás, nemzetközi gazdálkodás, kereskedelem és marketing, pénzügy és számvitel, gazdálkodási és menedzsment, gazdaságinformatikus, valamint emberi erőforrás szakon – folytatja egyetemi alkalmazott-tudományi tanulmányait Budapesten és Zalaegerszegen. Oktatási kínálatunk lefedi a gazdaságtudomány szinte valamennyi szakterületét, egyediségünket és piaci elismertségünket élményalapú, gyakorlatorientált, a piaci igényekhez illesztett képzési struktúránknak köszönhetjük.

Bízunk abban, hogy programjainkkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy könnyebb legyen a pályaválasztás és hogy mindenki jobban megismerje a Budapesti Gazdasági Egyetemet.