Kapcsolat

Keress minket!

Felkeltettük érdeklődésed? Kérdésed van? Az alábbi elérhetőségeinken megtalálsz minket.

Perjési Debóra

projektkoordinátor

perjesi.debora@uni-bge.hu
+36 1 374 6200 / 480
1055 Budapest Markó utca 29-31. ll/248.

Kiss Natália

szakmai vezető

kissnatalia.22@gmail.com

Szerzőink

Falusi Bálint

Falusi Bálint vagyok, korábbi BGE hallgató! Tavaly végeztem Gazdálkodási és Menedzsment szakon, vállalkozásszervezés szakirányon, azóta a médiában dolgozom, mint Junior Social Media Account. Remélem izgalmas és érdekes információkkal szolgálhatok számotokra a munka világából! 😉

Répászky Márk Tamás

Ex KVIK-es hallgató vagyok, 2018 júniusban államvizsgáztam. Nagyon örülök, hogy a BGE-en a vendéglátás szakot választottam, ugyanis rengeteg lehetőséget nyújtott számomra nem csak a szakmai fejlődésben, hanem az életre szóló barátságok kialakulásában is. Mivel közel áll hozzám az írás is, az egyetemi évek alatt az Agy A Lap kari lap szerkesztője majd főszerkesztőjeként dolgoztam.

Sebestyén Lilla

Az ELTE-n tanultam pszichológiát és neveléstudományt, jelenleg a BGE Oktatás-módszertani Központjában tananyag fejlesztéssel foglalkozom. 8 évig dolgoztam a felnőttképzésben. Így több témában is segítségetekre lehetek.

Szakály Zsófia

Bölcsészként imádok olvasni. Remélem, hogy az így szerzett sok-sok infót az általad is érdekesnek tartott témákkal összepárosítva hasznos cikkekkel járulhatok hozzá ahhoz, hogy megtaláld álmaid hivatását. Ha van, amit szívesen látnál a blogon, kommentelj, vagy írj egy e-mailt!

Dr. Zimányi Krisztina

Több, mint 30 éve tanítok. Munkám során rendkívül fontos számomra, hogy a diákjaim motiváltak legyenek, mert ez sikerességük kulcsa. Jelenleg az Egyetem Oktatás-módszertani Központjának vezetője vagyok, ahol tananyagfejlesztéssel, tréningek szervezésével foglalkozunk.

Üzenj nekünk!

Inkább üzenetet írnál? Használd az alábbi űrlapot és e-mailben válaszolunk.