Végre itt a nyár. Zárthelyik, vizsgaidőszak, államvizsgák. Pontosan tudjuk milyen mérföldkövek vannak most mögöttetek, de elérkezett az aktív, vagy kevésbé aktív pihenés ideje. Kicsit szabadabb légkör uralkodik a mindennapjainkon, újra az életünk részévé váltak a találkozások, összejövetelek, a turizmus. Ezért most pár ötletet adunk Nektek, hogy hogyan is tölthetitek ezt a nyarat.

 

 

1. Diákmunka

Tudjuk milyen az egyetemista életmód. Albérlet, étkezés, kultúra, sport és még számtalan kiadás. Feltöltenéd tartalékaidat? Vállalj diákmunkát! Sokaknak leminősítő lehet diákként dolgozni, de higgyétek el, számtalan előnye is van: Sokkal rugalmasabb időbeosztás, kedvező órabérek és még azt is csinálhatjátok, amit élveztek.

Jó-jó diákmunka, de hol?

Számos diák/iskolaszövetkezet kínál álláslehetőségeket a weben. Keresgélj, szűrd le őket az érdeklődési körödnek megfelelően és jelentkezz!

Gondolj csak bele, milyen jó érzés lesz majd a megérdemelt kereseted elkölteni akár egy fesztiválon, rendezvényen (amikről lentebb írunk) vagy akár egy hétvégi bulizás alkalmával a barátokkal.

2. Programok

Nemrégiben említettük, hogy mire is költheted a megérdemelt fizetésed. Itt a nyár, a vakáció. Számtalan lehetőség és program vár Téged és barátaidat, Budapesttől a Velencei-tavon át, egészen a Balatonig.

De hol is keresgélj? Mutatunk pár nagyon informatív és izgalmas oldalt:

WE LOVE BUDAPEST

UTAZZ ITTHON

PROGRAMTURIZMUS, AZ ÉLMÉNYNAVIGÁTOR

EST.HU – ORSZÁGOS KULTURÁLIS PROGRAMMAGAZIN

GO TRAVEL – HA PROGRAM KELL